Jemaah WPvivid Backup Pro Plugin – Ultimate Lifetime (31 orang)

RM810.98 RM29.00

  • Bayaran ini sekali sahaja. (Lifetime) Tiada renewal plan.
  • Pelan yang diambil adalah [ULTIMATE] berharga $299.
  • Dibuka kepada maksimum 31 orang sahaja.

Out of stock

SKU: JMH-WPV01 Category:

Description

Tawaran ini hanya untuk 31 orang terawal sahaja (termasuk imam).

Slot bergantung sepenuhnya pada
kuantiti stok terkini di atas!

 

Info bawah ni boleh je baca di laman web rasmi, tapi kerana tahu anda
malas
di-copy paste juga kat sini untuk kemudahan anda.

 

Features Utama WPvivid

 

Fail Backup terus hantar ke cloud paling popular.
Tengok sendirilah. Memang syok habis!

 

Kelebihan Memiliki Versi Ultimate Lifetime

 

Kalau tak nampak apa yang lebih, tengok jadual bawah ni.
Kanan sekali tu apa yang anda dapat (Ultimate).

 

Harga terkini pelan ‘Ultimate’ yang anda akan miliki.
Klik wpvivid.com/pricing kalau tak caya.

 

Dah Lifetime, Ada Diskaun 40% Pulak!

 

Pengenalan Kalkulator Imam.

Harga dipersetujui hanya RM29/orang (31 orang).
Kalkulator ini tidak dijual di MRDIY. Tak payah cari.