Jemaah Microsoft 365 Family (6 orang) – 2nd Year

RM359.00 RM60.00

  • Bayaran (RM60) ini adalah untuk langganan setahun.
  • Ini ialah langganan tahun ke-2. Akan bermula pada 1/8/2020.
  • Sila beli guna email Microsoft (daftar email gmail pun boleh); admin terus add email yang sama ke Microsoft 365 nanti.

1 in stock

SKU: JEM-M365F-2 Category: Tags: , ,

Description

Produk yang ditawarkan adalah Microsoft 365 Family (kolum paling kiri) seperti yang tertera (rasmi) dalam jadual di sini.

Perbandingannya, kalau anda nak beli produk ini (Office 365 Home) seorang diri, harganya tengok yang tengah; Office 365 Personal – RM269 setahun.

Dengan berkongsi lesen Office 365 Home bersama 6 pengguna (secara sah!), anda hanya bayar RM359 RM60 sahaja setahun..!!

LESEN INI DITAWARKAN SECARA TAHUNAN.

Pastikan anda boleh memberi kerjasama untuk meneruskan langganan pada tahun akan datang (taknak yang jenis liat nak renew/contact setahun lagi. Benda dah murah, kenapa nak liat?). Admin akan mula collect yuran renewal tahun berikutnya pada bulan ke-10 hingga ke-12 langganan sebelumnya.

 

SETIAP USER AKAN MILIKI.

  1. Semua perisian Microsoft Office.
    1. Update terkini perisian² setiap kali available.
    2. User boleh install MAX 5 peranti dalam 1 masa.
  2. OneDrive cloud storage sebanyak 1Tb.
  3. Masa call Skype selama 60 min setiap bulan.
  4. Direct Support Microsoft sepanjang tempoh langganan.

JAMINAN ADMIN.

  1. Admin atau user lain tak boleh akses 1Tb OneDrive anda atau apa sahaja fail yang anda create.
  2. Anda berkuasa mengawal akaun anda 100%.
    1. Admin hanya aktif kan kali pertama & renew akaun sahaja.
    2. Malah anda boleh hubungi Support terus jika hadapi masalah.
  3. Langganan RM60 adalah sah untuk 12 bulan sahaja. Anda perlu renew selepas tamat tempoh.
Jemaah Microsoft 365 Family (6 orang) – 2nd Year
RM359.00 RM60.00